Ποιοί είμαστε

Είμαι η Ραφαέλλα.  Σπουδάζω Δημοσιογραφία και δεν ξέρω με τι θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον. Κάποια πράγματα όμως τα ξέρω στα σίγουρα και από πολύ μικρή.  Μου αρέσουν τα εισιτήρια, τα διαβατήρια, οι ταξιδιωτικές τσάντες και οι φωτογραφικές μηχανές!  Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα απ’ ότι το είπε η τότε δεκατριάχρονη Melody Truong:

“I’m in love with cities I’ve never been to and people I’ve never met.”

Για άμεση επικοινωνία μπορείτε να με ακολουθήσετε στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στο Twitter (@rusmigo2) και στο Instagram (r.rusmigo).

Ταξιδεύω μόνη μου από 12 χρονών μέχρι που γνώρισα τον Κυριάκο (@KyriakosG92) το 2013 στο Πανεπιστήμιο. Ο Κυριάκος τρελαίνεται για αγγλικό πρωτάθλήμα, παιχνίδια στο play station, ταινίες και εστιατόρια all-you-can-eat! Αγαπημένος συμφοιτητής, καρδιακός φίλος και δικαιωματικά ο καλύτερος ‘travel buddy’ που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς!  Μαζί έχουμε ταξιδέψει σε περισσότερες από δεκαπέντε χώρες στην Ευρώπη και ευελπιστούμε στο μέλλον να είναι τόσες πολλές που θα χάσουμε το μέτρημα!  Προς το παρών όμως είμαστε εδώ για να αναβιώσουμε κάποιες από τις καλύτερες μας στιγμές, γράφοντας και αναβάζοντας στο THEscapists.

Ταξίδι για εμάς δεν είναι η ανάγνωση και η πιστή ακολουθία ενός ταξιδιωτικού οδηγού.  Είναι η διαδικασία ανακάλυψης μοναδικών κρυμμένων θησαυρών.  Είναι οι συνομιλίες με τους ντόπιους. Τα χαμόγελα μεταξύ των ταξιδιωτών.  Τα απρόοπτα.  Η παρέκκλιση από την προκαθορισμένη διαδρομή.  Οι νέες γεύσεις.  Η απόλαυση ενός καφέ στο πιο μικρό και απόμερο καφενείο ενός χωριού.

Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από το THEscapists είναι να μοιραστούμε με όλους και κυρίως με φοιτητές σαν και εμάς, τις εμπειρίες, κάποιες προτάσεις αλλά και ιδέες που μπορεί να σας εμπνεύσουν στα δικά σας μελλοντικά ταξίδα!  Επιτυχία για εμάς θα είναι όταν μετά από μια επίσκεψη στη σελίδα μας έχετε ήδη επιλέξει προορισμό και μεταφορικό μέσο!  Και μην ξεχνάτε, το ταξίδι ξεκινάει από την ονειροπόληση!

 

 

 

IMG_5922.JPG

Advertisements